آشنایی قدم به قدم با ویژگی Undo Send جیمیل

آشنایی قدم به قدم با ویژگی Undo Send جیمیل
ویژگی جیمیل،ارسال ایمیل،حساب کاربری

اینترنت و شبکه ، آشنایی قدم به قدم با ویژگی Undo Send جیمیل ، خب دوستان عزیز قراره درباره ی ویژگی undo send در جیمیل صحبت کنیم , لحظاتی پیش ایمیلی سرشار از عصبانیت را از طریق جیمیل برای رییس خود ارسال کرده‌اید؛ آیا باید از همین الان بدنبال شغل جدیدی باشید؟ در صورتی که قابلیت Undo Send جیمیل را فعال کرده باشید، لازم نیست نگران شوید. در ادامه نحوه فعال‌سازی قابلیت Undo Send جیمیل و فرایند کار آن را قدم به قدم مرور می‌کنیم.

هر یک از ما ممکن است ایمیلی را به دلیل لحظه‌ای غفلت به اشتباه فرستاده باشیم. برخی نرم‌افزارهای ایمیلی، گزینه‌ای برای فراخوانی ایمیل دارند؛ ولی این به این مفهوم نیست که گیرنده ایمیل آن را دریافت نخواهد کرد. اما ویژگی Undo Send جیمیل به گونه‌ای متفاوت کار می‌کند. در واقع با فعال‌سازی این ویژگی، جیمیل در ارسال ایمیل مورد نظر شما کمی درنگ می‌کند و منتظر می‌ماند. به این ترتیب مقدار مشخصی زمان که از طریق تنظیمات جیمیل قابل تعیین است به شما فرصت می‌دهد تا اگر مایل بودید تصمیم خود را عوض کنید و مانع از ارسال ایمیل شوید.

با توجه به این که حالا ویژگی Undo Send جیمیل یک بخش رسمی از جیمیل است و دیگر برای فعال‌سازی آن نیاز نیست که به بخش Labs جیمیل بروید، در ادامه به صورت قدم به قدم با هم می‌بینیم که این قابلیت چطور کار می‌کند:


ویژگی جیمیل،ارسال ایمیل،حساب کاربری

در ابتدا وارد حساب کاربری خود در جیمیل شوید.

در گوشه‌ی بالای صفحه سمت راست روی گزینه تنظیمات کلیک کنید (آیکونی که شبیه چرخ دنده است).

از منوی تنظیمات گزینه‌ای که در مرحله قبل ذکر شد، گزینه Settings را انتخاب کنید.

در پنجره تنظیمات تَب General را انتخاب کنید.

به دنبال گزینه‌ای در مورد Undo Send بگردید.

گزینه مربوط به Enable Undo Send را تیک بزنید.

از منوی کشویی مقدار زمانی که می‌خواهید فرصت صرف‌نظر از ارسال یک ایمیل را داشته باشید انتخاب کنید. می‌توانید ۵، ۱۰، ۲۰ یا ۳۰ ثانیه را انتخاب کنید.

به پایین پنجره تنظیمات رفته و گزینه ذخیره‌سازی تنظیمات را انتخاب کنید.

برای این که این قابلیت را آزمایش کنید از بالای صفحه حساب کاربری جیمیل خود سمت چپ Compose را انتخاب کنید.

یک پیغام بنویسید و دکمه Send را بزنید.

در بالای صفحه پیغامی را مشاهده خواهید کرد که می‌گوید: Your message has been sent. Undo. View Message

برای این که از ارسال ایمیل خود جلوگیری کنید روی لینک Undo کلیک کنید.

گوگل از ارسال ایمیل شما خودداری می‌کند و آن را نمایش می‌دهد تا در صورت نیاز تغییر��ت لازم را روی ان اِعمال و بعد مجدد ارسال کنید. در غیر این صورت می‌توانید به سادگی پنجره مربوط به این ایمیل خود را ببندید، ایمیل شما به پوشه Draft خواهد رفت جایی که می‌توانید آن را نگهداری یا حذف کنید.

ویژگی Undo Send یک قابلیت مفید برای اطمینان از این امر است که ایمیلی را به اشتباه به فرد دیگری نفرستیم.

نتیجه گیری:کاربران عزیز به پایان آموزش ویژگی های undo send در سرویس بزرگ جهانی جیمیل رسیدیم در این مطلب سعی شد به صورت مختصر و کامل به شما عزیزان ویژگی این ابزار در جیمیل رو معرفی کنیم

منبع : zoomit
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه